Comanda, plata si livrare / ridicare produse

Cum cumpar produse de pe tablaaluminiu.ro?

Pasul 1

– direct de pe site, adaugand produsele dorite in cos si apasand apoi butonul Comanda,
– prin telefon, apeland numarul de telefon 0723-178.494 sau WhatsApp,
– prin email (trimis la office@tablaaluminiu.ro) care sa contina numele produselor comandate, cantitatea, numele dvs, nr. telefon si adresa de livrare;

Pasul 2

– după plasarea comenzii, veți prim pe e-mail o factura proforma cu produsele comandate. În funcție de produsele comandate și zona de livrare, livrarea se poate face gratuit sau contra cost

Pasul 3

– dacă sunteți de acord cu factura proformă, după confirmarea plății, marfa se poate ridica de la magazin, se poate livra de către noi sau prin curier rapid

Cum platesc?

– plata prin transfer bancar în avans, in contul firmei noastre pe baza facturii proforme emise

Cum primesc?

– transport propriu contra cost. Costul de transport va fi prezentat clientului inaintea finalizarii comenzii
– prin curier – țevile se pot livra prin curier la maxim 3 metri. Tablele/Placile pe palet sau individual cu awb pe ele.

Atentie!!! Livrarea prin curier poate deteriora marfa. Prin achitarea facturii proforme va asumati riscul deteriorarii marfii.

Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original (dacă se poate) cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Cheltuielile de returnare și transport sunt suportate de către consumator.

Procedura de retur

Produselor trimise prin curier sau livrate de catre noi, impune ca materialele sa fie aduse de client, acestea vor fi verificate de gestionar si in functie de starea acestora vor fi acceptate sau refuzate.
Ulterior vom face un proces de neconformitatea, iar apoi se face factura de storno si factura de servicii de ambalare sau transport (daca este cazul).