Termeni si conditii

Informatii despre site

Site-ul web tablaaluminiu.ro este administrat de Pepa Steel SRL cu sediul social in Măgurele, Str. Sânzienelor, nr. 19A , cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Ilfov J23/2196/2022, RO45898107 , capital social subscris si varsat de 200 lei. Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului tablaaluminiu.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.

Cupru-aluminiu.ro isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

Drepturile de autor

Informatiile publicate pe tablaaluminiu.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii PePa Steel SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. 

Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul tablaaluminiu.ro , cumparatorul / clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate PePa Steel SRL , respectiv prin telefon sau email.

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea Medeea Instal SRL, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 90 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata si de livrare)

Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

SC Medeea Instal SRL  nu poate fi trasa la raspundere pentru posibilele erori de orice natura care apar pe site-ul tablaaluminiu.ro.

Anulare comanda

Cupru-aluminiu.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, PePa Steel SRL isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

PePa Steel SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, PePa Steel SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

– preturile afisate pe site-ul tablaaluminiu.ro sunt rezultatul unei erori materiale;

– produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;

– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Litigiile

Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente de la sediul comerciantului/vanzatorului PePa Steel SRL.

Protectia datelor

Ne-am aliniat noilor regulamente europene in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal si securitatea datelor clientilor nostri. Toate detaliile sunt disponibile in seciunea „Politica de Confidentialitate„.

Modalitati de plata: numerar la magazin sau cu OP pe baza unei facturi proforme transmisa catre Cumparator.

Modalitati de livrare: Dragon Star, Pallex, masini proprii sau ridicarea din magazinul propriu.